December 18, 2012

Wajah baru !

Assalamualaikum !


Hye hye. *bajet comels kejap*. wah, semangat je rasa nak update entry baru. rasa macam setiap jam nak update bila tengok blog nih. *okay, melampau*

hik hik. blog aku dah berwajah baru. shuwit shuwit gitu kaler purple kan. ouh, seriously suke ! wanna say thanks to beby sakinadeen. kina dibuli oleh aku, aku suruh dia edit blog aku sebab jealous tengok blog dia, "simple but nice". sayang ko lebih lah kina, nanti kite dating ye beby bila aku balik KL? ko pon lame lagi kan kat KL, so tade hal lah beby. hik hik. muah muah. *tak gosok gigi sebulan*. haha. gigih giler kot dia edit blog aku, sehari je siap. taw taw dia whatsapp aku suruh tengok blog, katenya dah siap. sekejap sangat, orang pro lah katekan. hihi. sayang jugak kina kat aku kan? *err, perasan mungkin*

#thanks beby kina diatas jasa baik awok. *hug*.
I got something to do. Bye !


1 comment:

SakinaDeen ツ said...

Wanie gedik! Tak payah nak pro sangat la kan. Biasa je kut. Tak la macam blog lain lagi gempak weh.