July 16, 2012

Vacation balik hari #birthdaypresent

Assalamualaikum readers.
#hachummm3x. eh, sory aku tak berape sihat nie. terbersin pulak dekat korang. hihi. hari ni selesema menyerang, tapi batuk dah seminggu bertape dalam diri aku nie haa. mungkin keadaan cuaca tak berape nak baik nie. #jagediritaw. tengok pon hari asyik panas hujan. panas hujan. aku pulak tak reti nak duduk diam dalam rumah kan. hewhew.

ok tak nak stori pasal sakit je. nanti jangit pulakss kat korang. hihi. act, sabtu baru nie aku pergi "Heritage City". pergi balik hari je pon. tapi sangat awesome sebab pergi dengan someone special. hihi. tak kisah pon balik hari sebab Melaka tak besar mane pon. memang dah lame sangat aku nak pergi sana, tapi asyik tak jadi je. sedih kott. lastly, ade jugak orang yang nak bawak aku. Thanks awok !

Bangunan Stadhuys.
tempat first aku turun dari bus 
#panoramamelaka.



Then, jalan kat tepi Rivercruise.



Kincir Air Parameswara kot namenyer -.-
Eh? bukan. Kincir Air Kesulatanan Melayu Melaka :)


Terus berjalan :)
Muzium Samudera.



Belakang sana laki sapa tuhh? :O


Bye-bye Melaka.
See u again next time :)

-----------------------------------------------------------
Asal semua gambar aku sorang? #pliesjanganmuntahpink.
Aku bercuti sengsorang je harituh. Kihkihkih.
Btw, vacation balik hari tuh hadiah hari
 jadi aku. Thanks awok ! <3
"onesevenzerosevenninetwo"












4 comments:

Hidayah Maznan said...

owhh jalan2 ngan bf ye..
mane gmbr dia?

Cik Waniey Hazwaniey said...

mane ade lohhhh.

che ANIS™ said...

Happy birthday :)

yun anna said...

ehhhh ,tak ajak aku :P