April 12, 2012

: sekian minggu kesibukan ;)

assalamulaikum.

cakkk. rindu itew tak? herher. *abaikan

lamanya tak update blog kan. maaflah. itew bz sikit. itew sekarang dah nak final part 4, tuh yang bz skit tuh. tadi itew baru habis je exam OSCE. Alhamdulillah, everything is gonna be ok *even ada step yang aku forget. kuangkuangkuang. tadi itew kena first group, selalu itew second last group, bila kena macam tadi, Ya Allah, berdebar sesangat. itew rasa nak letak jantung kat luar kejap. haha.  but, bila dah masuk dalam room tuh, Alhamdulillah, itew dah tak takut sangat, sebab itew selalu ingat yang Allah always be there menemani setiap hambanya :)

ok. stop stori OSCE yang scary tuh.

now nak guna "aku". tadi sesaje ngedik skit guna "itew" :)

sekarang nie aku seseme *ejaan time maen doktor-doktor kecik dulu. baru je kebah dari demam. and last week aku diarrhea plus plus gastric yang teruk sangat. hanya tuhan je yang taw betapa sakitnya aku time tuh. time tuh aku hanya fikir mungkin itu ujian dari tuhan. mungkin tuhan nak uji ketabahan kesabaran aku melalui ujian-NYA. Ya Allah, taw tak aku hampir give-up last week. tapi berkat doa aku, Alhamdulillah.

bayangkan sampaikan aku hampir-hampir pitam dekat station lrt, aku tak taw apa jadi kat aku kalau aku pitam kat situ. nasib aku baik, ada orang tolong aku time tuh. syukur sangat-sangat. saat aku sakit-sakit macam tuh, Allah turunkan seorang hamba-NYA untuk tolong aku. Alhamdulillah ;)

Alhamdulillah sekarang aku dah semakin pulih. maybe cuti nanti nak buat rawatan skit kat hospital.

itu je kot stori aku selama aku hilang kat blog nie :) mungkin lepas nie pon akan hilang sekejap jugak lagi. sebab next week aku final exam, ada empat paper.  lapan-belas-haribulan nie aku dah start cuti, tapi lappy aku mungkin akan admitted ward jugak. sebab ada jangkitan virus trojan dekat paru-paru dia. dan mungkin lappy aku akan menelan kos sebanyak lapan-puluh-hengget untuk pembedahan dia. hahaha.

  nah, nah. mesti rindu aku kan.
hahaha.


okBAI :D

2 comments:

Hidayah Maznan said...

Gud Luck lah untuk final..kitaorg final ni ada 2 paper je include trial ljm..
hmm rasenya lappy k.dayah pon kena anta kedai..format balik. makin lama makin slow :-(

BeLLa said...

cantiknyerrrrrr blog :)