March 25, 2012

: gelak tawa kita bersama :)


nak guna bahasa diri sebagai saya.

ok, jangan muntah taw. ahakss. *batuk gedik.

saya rasa semalam adalah hari keseronokan bersama kawan. tengok kat fb semua dok sibuk update status, upload gambar hang-out dengan kawan. 

kalau nak hang-out dengan kawan jangan rancang, sebab apa yang rancang mesti tak jadi. fuhh, nasib baik semalam punya rancangan jadi. *itupun selepas tak jadi ke Port Dickson. wahahahaha. tak dapat ke sana, ke #DesaWaterPark pun boleh lah. janji enjoy kan. itu yang penting.

mekaseh Ayue. Saa. Puteri. Thanks for the awesome day ! Thanks jugak sebab bagi saya dengan Puteri kekenyangan air kolam. geluppp. geluppp. tolong. tolong. gempak bodoh jerit sampai semua orang tengok. *malu rasa macam nak tenggelam terus dalam air. muahahahaha. tapi yang kelakar tuh lah akan jadi memory. 

Entrance fee.

Thunder boat.
Paling best! Try dulu baru taw :D

mula-mula takut jugak, lepas tuh tak takut dah.
tapi saja jerit-jerit bagi gempak. wahaha.

belakang tuh shock wave.
hok nie lah yang menenggelamkan saya & puteri. 
muahahahahaha.

Tarzan in town. tapi saya tak main.
gambar nie pon dari blog nie. 

Friends forever!

selamat tinggal #desawaterpark

apakah yang mereka belek? 

----------------------------------------------------------------------

eh, nie dah kemana pulak nie. 
dari #desawaterpark-putrajaya :)
hajat nak pergi #pullmanlakeside. last sekali sampai depan PICC. 
memang suka makan langsat nie.


hok spek atas kepala tuh, nama dia Daisy.
isteri kepada Donald Duck :DD


breastfeeding. wahahahahaha.
yeahh, Daisy dibelakang ;p


maseh Datin Hidayu untuk hari yang sangat awesome :)

ok, tamat. feedback untuk hari semalam, habis segala muscle dekat lengan, peha sakit. dihempas ombak lendu. muahahaha. guane nak angkat patients esok? :O KBAI.



















2 comments:

eyryn said...

ish, mcam best je ! hehe..
teringin nak gi sane jugakk la...

Cik Waniey Hazwaniey said...

hehehe. mari mari. seronok gila :D