February 4, 2012

Buy one Free one.

Assalamualaikum. Nyte peeps.

Ye Alhamdulillah saya sihat hari nie. takde motif pon sebenarnye menaip kat entry nie. hati tengah sedih. fikiran serabut. badan penat tapi tak mau tidur lagi.

Hari nie last day aku praktikal kat hospital. Alhamdulillah wad tak sibuk sangat tadi. ingatkan hilang stress tuk last day praktikal kat hospital nie, tengok-tengok stress lain yang datang. ye, Allah sentiasa menguji hambanya.

Dah, lupakan semua tuh. kita tunggu je lah macam mana kan.

Nak stori, tadi aku pergi melantaks pizza hut. wah wah, dinner dengan pizza kot, korang hado? wahaha. act, bukan tengah berduet aku nie, tengah sengkek ade ler. tapi kawan aku ada baucer tadi, then aku goreng-goreng dia mintak baucer tuh, dapat kot ! tapi kena bayar jugakss lah. tak kisah lah, tapi tak mahal pon.

Hilang kejap stress aku tadi sebab dapat makan pizza! aww, sedap wokkk. *macam tak pernah makan je. tapi tadi tak makan sane pon, kiteorang take-away sebab teringat kat lagi sorang kawan nie. tengok-tengok bila sampai rumah dia dah balik Puchong. sadisss kott, sedih tak dapat makan sesama. *jahat kau ayu. HAHA.

Blurrpppp, *nahh hambik sendawe bau hawaian chicken dengan supremo. gabungan bau yang mantop. HAHA. hambik bau pun jadi lah kan? hikhik. dah hambik bau kena bagi korang leleh ayaq liuq pulak, mai nak tunjuk gambaq sikit.

Ce teka mane satu hok supremo? Hehe.

Nahh, meleleh ayaq liuq kan ? kenyang tuh hempat keping sorang. gemoksss ! memang tak turunlah berat badan aku macam nie kan. hadoi. 

Dah lah, mengantokss sesangat nie. esok ade event pulak kat Pavillion. nanti aku stori next entry pulak oryte ? hikhik. bye-bye!

Ade rahsia disebalik mata aku ;)

ya Allah, comel nye aku.
*sebab tuh muka aku terkejut.
panggggg limapulohkali.



Kbai, semoga hari esok aku dipermudahkan segala urusan.
Amin.



2 comments:

ayue! said...

saya pon sedih tak dapat makan bersama ;((

Cik Waniey Hazwaniey said...

nanti kite pegi tebus baucer lagi. HAHA