April 15, 2011

virus tak gune!

AS SALAM blogger.
hola. hola. hee. weh nak cerite nie. nak cerite nie. nak taw tak korang. sedey giler lappy aku kene masuk virus. huhu. tak gune betol lah virus tuh! ish, geram aku. tak tahu lah macam mane boleh masuk. hurm nak kate aku download mende merapu tak pon. tah celah mane lah dye masuk tuh. habe lappy aku. lappy aku memang lah tak jadi pape lagi enn. tapi sebelom jadi pape. baek aku selamat kan dulu. "sedia kan payung sebelum hujan". aiceh. habes style ah peribahase aku tuh? hahaha.

mule-mule aku nak format sendiri je lappy aku nie. sebab aku punye window ori. kalau anta kedai. sayang je. nant habes window ori aku. huhu. rugi-rugi. erm then MR.PANDA aku pon ajar lah aku macam mane nak format sendiri. ohhh. yey dah paham. tapi. yang menyedih kan bile aku bukak time nak format tuh. tak de satu mende nie. so , aku tak boleh lah nak format sendiri. hurm, nampak gaye nye memang nak ke workshop lah lappy aku nie. haish. kesian ko lappy. tuan ko nie tak gune sket. tah hape virus lah yg masuk kat ko tuh enn. hurm.

mintak maaf taw lappy. tuh bukan salah aku. nanti petang nie aku anta ko pegi workshop ea. hehe. nampak nye melayang lah pitih aku nanti. tah bape puluh hengget kene tuh. haish duet lagi. dah ahh tengah pokai nak mati nie. seb bek ade kat uma. kalau ade kat kl nie. alamak maggi lah yg masuk perut aku. HAHA. duduk rumah nie boleh lah sebab sume ditanggung dengan free. hee. sangat bahagia :) oke lah. nanti dua hari lah aku tak on9 jawab nye. alahai kebusanan kot. huhu. tape lah. janji nanti lappy aku sehad en? hehe. okie dokie. tata blogger. heee. i will mis u. (poyos).


p/s : jangan rindu-rindu kat aku taw ? haha
       menggedik gila.


AS SALAM <3

2 comments:

NUR AYNIE said...

wahh virus??? bgus g cegah cepat2 hihi~
virus tu nak kenal2 dgn waniz kot hihihi

waniey hazwaniey said...

ye meyh. dah dihapus kan. wee. pdn muke dye enn ? hehe. tak pyah nk knl sgt lah, dye tuh tak diundg. maen serbu je kat lappy org . haha