April 14, 2011

JOM JOIN BLOGLIST AYNIE

JOM JOIN BLOGLIST AYNIE



hye. hye. chumil kan tuan empunyer pitcha dalam header tuh? heee. chumil sangat tuhh. nie aku jumpe blog dye dalam blog membe aku. aku baru un9 hari niey. then aku bace entry membe aku tuh tadi. hafeezjohari . dye babbling pasal JOM JOIN BLOGLIST AYNIE. hahaha. aku tengok macam menaik jer. hee. aku pon klik2 lah kan. then, bile aku bace punyer bace pasal mende tuh. aku pon rase nak join jugk. sebab. sebab. sebab. aku nak tambah follower aku. cube korang tengok follower aku. amat menyedih kan taw tak. so aku hope bile aku dapat join mende nie. follower aku akan bertambah. huu. then aku nak tengok traffic light aku tuh cbuk. biar sampai jem po tape lahh. haha. ape tunggu lagi weh . jom lah join. hee. "moh kite ramai-ramai serbu sana" :) 

kilk je JOM JOIN BLOGLIST AYNIE kat atas tuh taw ?

p/s : jangan lupe join taw ? heee :)
       follow skali oke ? hee.




4 comments:

kambeng.karbonat said...

yeahhhh dah join. :D

waniey hazwaniey said...

hahahaha. oyeahhhh.
weh maju ko skunk. ramai giler fllower ko.

NUR AYNIE said...

dtg serbuuuu~~ hihihi...shy2 cat sudah nie...jgn la puji2 hihi...tQ sbb sudi join hehehe

waniey hazwaniey said...

hehehe. tak pyah shy2 cat sgt lahh u. memg chumil gle sbb mcm muke chinese skit. hehe. welcome meyh. hope dapat jadi antare bloglist tuh naty. hee :)