September 22, 2012

Potluck + Eid's Celebration 2012

Assalamualaikum. and good evening ! hikhik.

ehem. *sore throat. last entry aku pasal ape ye, and now ade entry baru. entry je baru, but stori nye dah basi. herher. patut tengahari tadi lagi aku update, tapi tertangguh sebab layan #Adam Hawa kejap. wehoo! 

hurm, last week before cuti "Malaysia Day" ,  budak-budak kelas aku decide nak celebrate Raya + Potluck memandangkan kiteorang memang tak pernah nak buat jamuan ke hape-hape je lah. sadis giler dah dua tahun setengah belajar dalam kelas yang sama tapi tak pernah pon nak together gether. *abaikan ayat tunggang langgang aku

decide punye decide, aku dengan budak rumah aku nak masak laksa. pilih menu yang aku taw masak je, dan senang dan kenyang. memandangkan Raya haritu dekat rumah aku dah masak laksa, jadi kat hostel aku berani kan jugaklah nak try masak laksa dengan housemate aku. berani mati tuh, korang tak taw betapa takutnye aku kalau laksa tuh tak jadi. mesti aku kena damn giler dengan dorang. hahaha. Alhamdulillah, finally laksa berjaya dimasak dengan sedapnya! burrrppp, kenyang kiteorang haritu. nak resipi? pm ye. *aceceh, nak bagi resipi pulak ye. hikhik.

and malam tuh, memang kenyang sangat. ade yang bawak mee rebus, ade nasi himpit kuah kacang, mee hoon goreng, kek batik, telur sambal, macam-macam lagi lah. tak sangka berbakat kawan-kawan nurses aku rupenya, layak dah jadi bini orang dorang-dorang nie. hahaha. and malam tuh jugak, kiteorang celebrate sekali birthday sorang classmate nie, HAPPY BIRTHDAY YVONNE !

May God Bless you dear :)


Classmates !


Housemates !


Sarawakian's !


Sabahan's girl ! 
Except the blue dress. haha.


Bestie ! Muwah.


Oppa Gangnam Style ! haha.



Rasa nak lempang laju-laju tak si tudung hijau tuh? 
Lalalalalala.




Ayu + Puteri


Ayu + Saa


"We have been together for two years and three months"
Batch 2010-2013.


p/s : kepada classmates yang tak dapat join, 
jangan sedih-sedih ye? heee.












2 comments:

yoon da-hyun said...

whoaaa !
syok giler nengok korang .
rindu plax dgn kenangan lalu :)
haha !
nak jugak kannn ...

BeLLa said...

akak xsgka rmai jugak korg hehe :D