July 4, 2012

#Hye semester 5

Assalamualaikum readers. Hi for non-muslim.

ehem. *tersedak.
First of all, aku nak tahniah kat diri sendiri sebab berjaya sampai semester lima. Ya Allah, macam tak sangke je lagi setahun dah nak graduate wehh. #tolongpercaya. sampai jugak tahun ketiga, mudah-mudahan semester lima nie pon aku dapat lepas dengan jayanya. *walaupun result dop gempak mane pon. hihi. doakan aku dengan kawan-kawan aku taw, semoga kami takde extend satu semester ponn. #Insyallah.

Ok, lupe nak cakap. "hye semester lima! Please be nice to us :)" hihi. so far, kelas aku takde lah bz mane pon. banyak lubang-lubang. kelas memang tak stress langsung lahh. #setakatnie. after this tak tahu plak macam mane kan. kot sampai menangis nonggeng-nonggeng aku stress sangat. haha. #jangankejamwahailecturersayangg.

first-day-class :) heading to Floral Garden, Putrajaya. #takdirancang.

Kupu-kupu jantan. #geli.



Kami pencinta bunga. Hihi.

Today. 
How sweet we're. *jangan muntah biru. hihi.




Ayu tak tahan bau sendiri, bukan bau aku.



Hurm, saye jatuh cinta dengan 
awak, tapi malu nak bagitaw kat 
awak. Hihihi.

"SEXY NURSES, gudluck for this semester baby."
OKBAI.






2 comments:

.: rOzirOx :. said...

comel entry ni :)
psst, amek gambar kat 'ladies' ea? haha

Hidayah Maznan said...

kamu masuk sem 5 k.dayah pun nak konvo dah.. how times flies so fast..
sem 5 yg bestnya banyak cuti.. k.dayah dulu memenuhkan cuti ngan gi trip sane sini pastu keje jap.. subjek pun ok je not so hard except acute care..heee..

Anyway, gudluck untuk wanie n kawan2 :)) xmo supplement..hehe