November 14, 2011

CANDID TIME CONTEST

Assalamualaikum.

Ok. Sekarang aku nak join "Candid Time Contest by Muna Rahimah"
Blogger chumil nie ade tetapkan Syarat-syarat
Walaupun dah lewat malam nie, tapi tah ape semangat aku kan.
Aku rasa contest nie menarik sangat, 1st ofkos lahh sebab hadiah 
dia kan, hihihi. 2nd, aku rasa rindu pulak zaman sekolah dulu.
Jadi aku nak pertaruhkan gambar nie tuk join contest nie :)


"kenangan kita tak kan pernah luput diingatan"
-SPM 2009-


OK, kat sini aku tag kan dua orang sahabat aku yang
termasuk dalam gambar nie :)

+++++++++++++++++++++++++++++
Sila klik sini guna kaki korang nak join ? amacam ?
Muahahaha. jum join ramai-ramai. 
+++++++++++++++++++++++++++++


P/s:  Muna,  tq so much sebab ada kan contest nie 
<3 muwahhhh ! hekhek.

3 comments:

Muna rahimah said...

thanks join and goodluck :)

Cik Rose Cute said...

follow sini.

http://jejariniza.blogspot.com/

Shafina Sofian said...

eee, gambar amik spm lerr. :) hihi . follow sini yaa :)

http://underskema.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest-by-muna-rahimah.html