October 4, 2011

| CONVOFEST UPNM 2011 | #1

A-S-S-A-L-A-M

aku rase belum terlambat lagi kot kalau aku nak update pasal
CONVOFEST UPNM 2011. dari 30 Septenber - 3 October 2011.
hurm 1st time aku pergi Convofest UPNM. not bad seronok jugak.
ade macam-macam benda menarik kat dalam tuh. ibarat macam carnival lahh.
ape kate kalau korang tengok gambar? biar gambar yang menceritakan segalanya :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Universiti Pertahanan Nasional Malaysia.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ha, Wan nie kawan sekolah aku dulu.
tak sangka pergi UPNM hari tuh boleh meet dia balik.
wah-wah, dah ada DSLR sekarang. jealous gila! 
dia study kos Science Computer lau tak silap aku.
sambil-sambil tuh jadi Photographer jugak.
smart jugak gambar-gambar dia. 
nice lahhh. aku JEALOUS dengan kau Wan !
muahahahaha. 
snap by Wan Amiruddin.

4 gadis Chumil.
muahahahaha. *peghasan sangat nie !


ohhhh. tersangkut kat pagar !
tengok muka aku. mintak pelempang kan.
muahahaha !

ahhhhh. bila mau kurus nie.

peace untuk awak :)

tebalkan muka mengadap photographer.
muahahahahaha.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Snap by Owner Blog :)
budak kelam pegang DSLR.
muahahahaha.

muka dia nie lagi lahh mintak pelempang kan?





paling suka gambar nie. arghhhh!
nak DSLR satu abah. pliessss :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

aceceh. tengok-tengok muka aku berlagak dengan DSLR Wan Amiruddin :)
muahahahaha. menyampah ? jangan tengok hoke?

aku memang gemuk.
jangan cakap ape-ape dah !
hahahaha. sedar diri :)

p/s : mekaseh Wan Amiruddin sebab bagi aku pinjam DSLR kau.
       mesti kau bengang kan sebab aku dok main DSLR kau. maaf Wan :)









4 comments:

ead ~ said...

Seriously, ko pegi ?? Aghh. Jelous hoke.

Nur Syafiqah Yunus said...

hey! follow anda dah...=)
wah best die dpt gy convofest..pikah pon gy gak..
http://puteridaman.blogspot.com/2011/10/upnm-convofest-2011.html

cik waniey hazwaniey said...

hahaha. bersabarlahh ead :)

tadi dah bace blog pikah :)

SakinaDeen ツ said...

Nice babyy!