June 11, 2011

HeAder bArU :))

A.S.S.A.L.A.M

SELAMAT PAGI :) wah, hepy betOl aku hari niey. nak taw. nak taw ? heee. tengok lahh blog aku sekarang. ade header baru. chantek oOhh. memang sangat berpuas hati! tak perlu hati tak suke, tapi muke buat-buat gumbira. seriously i LOIKEEE header tuh. simple je kan ? tapi sweet kot sebAb ade burUng bertenggek dua ekor. dah lahh PINK colour. memang terbaek ahhh. hehehe.

nak taw tak. patut nyer header nie aku dah letak 7 Jun hari tuh. tapi aku nie kan malas. baru hari nie bukak email. hehe. terkejut aku dapat email dari sOrang sis niey. sile  KLIK SINI, blogwalking lahh kat blog dye taw? hehehe. keterujaan teramat sangat bile aku tengok ade header tuk aku. muke memang sangat teruja. HAHAHA.


"sis nAdia, thank yOu very mUchiey :) suke sangat-sangat header tuh. tak tipu nie. tak tipu. hehehe."
keep in tOUch yaAa !
nadiadania.blogspot.com

1 comment:

nadia ar-rumaisha said...

u're most welcome dear...
sangat hepi sbb wanie suka...
thank you shayang