November 1, 2011

: imej Yuna dipertikaikan

Assalamualaikum.
Aku baru je lepas tengok satu video ceramah nie dekat FB.
Aku rasa korang semua dah sedia maklum kot pasal
imej tudung Yuna dipertikaikan sama dengan style tudung SISTER.
Bagi sesape yang belum taw tu, boleh tengok video yang
aku nak share kan nie. Aku tak nak komen banyak. Korang
boleh tengok video kat bawah nie.


Tak payah nak kaburkan sangat.
Memang cam sangat kan?


Kita dengar komen Ustza Zulkifli nie :)



OKBAI~

2 comments:

fierul said...

wahhh stuju gan kata2 ustaz tuh ..

cik waniey hazwaniey said...

heee. taw takpe :D