June 21, 2011

:: Dating dengan CHE ANIS ::

A.S.S.A.L.A.M

hye. hye. hye. yey, tady aku berdating. rindu gilaaa kat dye. dah lama tak jumpak noooo. berbulan-bulan. dulu time kat KL ade gak ahh jumpe. sejak cuti sem. memang tak jumpak dah. maklum lahh dye busy nak bagai aihh. "wanita bekerjaya" lahh kate kan. ngee~ hoke, perasan tak aku tulis "wanita" ? hoke, jangan salah anggap yerk dye bukan lahh lelaki. weee! i jumpak CHE ANIS lalalitamplom. lalalitamplom aku yg sengaje menggedik tergedik tambah :)

petang tady dah jumpak dah. tapi disebab kan dah lama sangat tak jumpak. malam tady pon aku terkedek2 lahh anta pesanan ringkas. * ayat memang tak boleh nak skema lagi lahh kan*

"anis, lepak jum malam niey, aku blanje makan hoke?"
:: oke, lepas maghrib aku gerak ::

oh aku sangat terharu sebab CHE ANIS lalalitamplom maseh tak jemu nak jumpak aku. lepak-lepak kedai makan jap. "table talk" tuh penting yerk kalo dah meet. pot pet pot pet. terkenang zaman sekolah. kawan. cerita yg tak boleh tertinggal. FB. lelaki. itu ini. fuhhh macam-macam. sebab aku memang ter sangat ter lampau suke bercakap. sambil minum makan. mulut pon sibuk nak bagai potpet-potpet. kalau boleh semua benda nak cerita. tapi memang tak habes satu malam kalau dua2 banyak mulut. haha.

jam dah nak pukol 10. tak elok anak dare lepak malam-malam kan. *padahal dah bape jam kat situ*. hoke, CHE ANIS lalalitamplom dah nak balik. selamat tinggal :)

=============================================
MENU MALAM NIEY

laici-kang :)

kuetiaw lakna.

=============================================

jum makan.

muke perut ketat!
bllluurrrppp. uppsss!

inianwarhadi.
korang hado ? 
haha. konon macam baju aku plak enn.

dan-dan lahh ayit banyak 
credit kannn :)

pic malam yg romantis.
hantu kak limah balik rumah.
cecite. cecite.





p/s : thank u so much sebab dating dengan aku :)





4 comments:

che ANIS™ said...

malu lah kite ada tittle nama kita pulokkk c(:

cik waniey hazwaniey said...

jangan malu-malu plak enn :D

SakinaDeen ツ said...

pergh! dating tak tahan. Dengan aku tak nak ke. HAHA =,=

cik waniey hazwaniey said...

haha. bese :)
ko kalo dekat takpe jugak. heee.