May 23, 2011

CUPCAKES :))

A.S.S.A.L.A.M

SELAMAT PAGI ! pagi-pagi yg indah nie. aku rase macam nak bercakap pasal cupcakes lohh. nie sume membe aku punye pasal la nie. semalam dye kate nak buat cupcakes. tengok-tengok hampeh jer. bile lahh nak reti buat cupcakes nie kan. aku teringin ahh nak belajar buat cupcakes. taw tak sebab ape? heee. sebab cupcakes chumil. chumil macam aku. HOHOHO. (typing error) aku pon search lah kat google pasal cupcakes. ahh, memang menarik. menitik air liur aku tengok gambar cupcakes. kalau laah reti buat, kan seronok. wee.

APE ITU CUPCAKES? 
cupcakes adalah satu kek yg berbentuk bulat. kecil. dan kiut miut. kadang-kadang ade orang yg mengate kan cupcakes nie macam persahabatan. aku tak faham kenape orang kait kan dengan persahabatan. hurm. boleh tolong jawab tak ? =.= nah, aku nak bagi pitcher cupcakes . curi dari google . miahahaha.

chantek kan ?

yang nie sesuai tuk gift time wedding :)

niey cupcakes time wedding aku naty :)
berangan lebih . haha.

ELMO pon ade meyh .

nah ambik lahh sorang satu taw ?
aku blanje :) wee~


p/s : lap air liur yg meniti tuh taw ? HAHAHA :)





4 comments:

hana nabihah said...

oke elmo warna biru memang menyelerakan

NUR AYNIE said...

comel!!!

ead ~ said...

wani, i know someone who makes cupcakes. hee. dia jual tau :))

cik waniey hazwaniey said...

hana nabilah : betOl. betOl. nampak sedap kOt. hee.

aynie : memg pon meyh. heee.

ead : who ? ? ?