May 31, 2011

DOWNLOAD NORA ELENA JUM ?

A.S.S.A.L.A.M



hye! tengok tak drama NORA ELENA. ala, siti saleha yg berlakon dgn aaron aziz tuh. fulamak, rugi tuh kalo korang tak tengok. seriously aku cakap, kalau tengok watak SETH TAn dalam drama niey, memang korang akan mengimpi kan tuk berhusband kan lelaki macam dia. haiya! sweet tersangat maaa. aku sampai kan download drama niey. tak pasal-pasal hencik panda aku kate aku poyo. (lantak lahh, ade aku kisah) hahahaha. tapi yg sedih nyer ade sampai episod 12 je baru. tapi takpe, akan ku tunggu sampai episod 24. 

aku dah tak larat nak ulang dah drama niey, kalau orang laen yg tak minat, mesti dah naek muak tengok drama niey. tapi, aku tak langsung. setiap kali tengok drama niey, aku rase macam tak pernah tengok. padahal berkali-kali dah tengok. muahahaha. tiap-tiap malam sebelum tidur mesti wajib tengok NORA ELENA & SETH TAN. heeee. kalau tak, tak lena tidur aku. wee! (konon je lahh, kalau tak tengok pon berdengkur gak aku rase pempuan niey tido) hahaha.

sekarang dah dekat pukul 6, aku kene mandi awal-awal supaye tak terlepas seminit pon NORA ELENA :) mak ai, betape poyo nyer aku. hahaha. setiap detik menanti pukul 7 malam terase lame. sebab tak sabar-sabar nak tengok drama tuhh :) cerite niey menarik sebab dia diadaptasi dari novel 'KASIH YANG SUCI'. written by MEEN ZULAIKHA. memang syokkkkkk! bace banyak kali pon tak busan taw novel tuhh. try la bace korang. heeee. harap-harap lepas nie ade lagi drama yg diadaptasi dari novel-novel best! heee.

haaa! kalau korang yg fanatik macam aku about drama niey, yg rase-rase nak download or belum download. buleh lahh download di sini. klik je NORA ELENA . HOKE, selamat menonton yawww :)



p/s : THANX A LOT TO kepalabergetar !


2 comments:

kaze said...

eh mcm kenal jer nama blog tu hehe
thanks wanizzz..

cik waniey hazwaniey said...

hehe.
mesti knl meyh. hahaha.
welcome :)